0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Naša zgodba

Ustanovitelja Plesnega Mesta sta Anita Vihtelič in Marko Hren. Začetki segajo v leto 1990, ko sta Anita in Marko organizirala prve plesne programe za otroke v Grosupljem. Bogato plesno znanje in izkušnje, ki sta si jih nabrala že prej, so jima zelo koristile in kmalu je Plesna šola MICKEY (tako se je imenovala v začetku) postala ena najhitreje rastočih plesnih šol s programi namenjenimi predvsem za predšolsko mladino. Anita in Marko sta se kmalu odločila, da ustanovita tudi plesni klub in tako sta skrajšala ime MICKEY na M in dodala Plesni Klub oziroma Studio. Iz Grosuplja se je Anitino in Markovo plesno delovanje širilo v Ljubljano, Tržič, na Vrhniko,... Kasneje pa smo svoj dom našli v Šiški, kjer smo »zgradili« pravo PLESNO MESTO.

Še posebej smo ponosni na naš kolektiv Plesnega mesta. Naši vrhunski plesni pedagogi so naši člani že od prvih plesnih korakov in so se s svojimi vrhunskimi plesnimi rezultati dokazali že kot tekmovalci. Naša prednost je v tem, da znamo prisluhniti vašim željam, svoje delo opravljamo kvalitetno, srčno in profesionalno. Za vse, ki se želijo prepričati o naših programih, organiziramo brezplačne vaje, za naše zveste člane pa imamo vedno pripravljeno kaj novega. Prepričani smo, da se lahko vsakdo nauči osnovnih plesnih korakov in naša garancija, ki jo dajemo, je jamstvo, da so naši programi kvalitetni.


Naša zgodba Naša zgodba
Nadaljevanje naše zgodbe Nadaljevanje naše zgodbe

Nadaljevanje naše zgodbe

Naj se vsem tistim, ki nas še ne poznate predstavimo takole: verjetno poznate skupino ČUKI - z njimi smo že vse od Krokodilčkov naprej. V več kot 30ih letih pa smo sodelovali z večino slovenskih glasbenikov v oddajah Pri Črnem Petru, Ribič Pepe, Popolna Poroka, Ena po domače, Raketa pod kozolcem, Križ kraž, MMS, Tv variete,… in posneli nešteto video spotov (Modrijani, BQL, Luka Basi, Neda Ukraden, Polkaholiki, Nika Zorjan,…oglejte si nas na našem youtube kanalu.

Vsi, ki sledite plesnim dogajanjem bolj podrobno, pa nas verjetno poznate kot organizatorja velikih plesnih prireditev in tekmovanj. Naši tekmovalci posegajo po najvišjih mestih tako doma, kot tudi v tujini. Otroci pa nas najbolje poznajo po sodelovanju z njihovim najljubšim Ribičem Pepe-tom in njegovimi pesmicami; Ribič Pepe, Gunga-gunga, Robotki, Foksner, Marko skače, Srečo ujemi,...Avtobus, Je bil en gusar,…

Če te mika ples, glasba, smeh in zabava - pot pod noge - čakamo te v PLESNEM MESTU, kjer je doma velika M-ova družina.

Zgodovina

Leto 1989

Anita Vihtelič in Marko Hren uresničita svoje želje in takrat pod imenom Plesna šola MICKEY zaplešejo prvi plesalci v grosupeljskih vrtcih. Ponosni smo na našo »zibelko« plesa in hvaležni, da tam plešemo še danes.

Leto 2000

Uresničijo se naše dolgoletne sanje; v Ljubljani odpremo svoje prostore, kjer lahko plešemo 24 ur na dan. Našo plesno ponudbo razširimo na vse plesne zvrsti in starosti, zato se preimenujemo v Plesni Studio M.

Leto 2009

Zaradi prenove Mercator centra Šiška nas prestavijo na novo lokacijo, kjer si uredimo 4 elitne plesne dvorane. Ko vstopite v naše prostore, se »preselite« v pravo Plesno mesto, saj glasba, ples in smeh odmeva po naših »ulicah«.

#PLESNOMESTOJEZAKON

Lado Bizovičar
Lado Bizovičar
TV voditelj
Rock'n'Roll? Mularija, ne ga srat, nikar ne trenirajte česa takšnega! Boste končali tako kot jaz!
Marko Vozelj
Marko Vozelj
Pevec
Ne samo, da ste M-ovci največje plesne "face" na svetu, ampak ste celo mene naučili plesat tango kot Al Pachino. Vsaka čast!
Boštjan Romih
Boštjan Romih
TV voditelj
Nekaj najboljšega, kar se lahko otroku ali mladostniku zgodi v življenju, je da pade v druščino med sabo tesno povezanih, odgovornih, ustvarjaln... Preberi več