0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Boštjan Pavček - Pili

Boštjan Pavček je plesni trener in plesalec, ki je plesno pot pričel v Novem mestu in nadaljeval v Plesnem mestu.
Dandanes Boštjan deluje kot plesni pedagog na področju Rock n Roll-a, Jazz in show dancea. Pogosto koreografira tudi za televizijske oddaje in je priznan mednarodni plesni sodnik. V času študija na fakulteti za šport pa sta ga očarala Rock n Roll in Jazz. V obeh zvrsteh je bil član državne reprezentance, diplomiral je tudi kot plesni trener in ima sodniško licenco Plesne zveze Slovenije za Rock and Roll in Moderne tekmovalne plese, ter status tehničnega sodnika pri Svetovni Rock and Roll zvezi WRRC. Največje uspehe je dosegel s svojo soplesalko Romano Pahor. Je trikratni svetovni in petkratni evropski prvaki v show formacijah. Trikrat pa je državni prvak v show plesih v paru, zmagovalec evropskega in svetovnega pokala v show plesih in vice svetovni in evropski prvak v show plesih. S soplesalko Barbara Šercer je bil v akrobatskem rock and roll-u trikratni državni prvak, v najvišjem članskem A razredu. Udeležila sta se tudi zadnjih SVETOVNIH IGER na Tajvanu.
Boštjan Pavček - Pili

Boštjan o plesu bistva strne takole:

»Ples je moja življenjska energija, smisel življenja, kroženje, spreminjanje, večno učenje. Ne glede na to ali stojim na odru, kot plesalec ali v zakulisju, kot trener ali med občinstvom, kot koreograf, mi ples daje notranje zadovoljstvo in ko je tako, je vse kot en sam ples.«

Kontakt

E-mail: info@plesnomesto.si

Tel.: 01 510 84 84

Mob.: 041 333 303 / 041 615 760

PLESNO MESTO d.o.o.
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Slovenija

Davčna št.: SI 51263637
Matična št.: 5800013
Št. vpisa v sodni register SRG: 2009/22641

Uradne ure 

Pon. do Čet.: 

  • od 10:00 do 12:00 in 
  • od 16:30 do 20:00

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.