0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Predšolski otroci

Imate doma navihanega malčka, ki rad pleše, poje, nastopa, se vrti?

V kolikor je star vsaj dve leti, ga lahko pripeljete k nam, kjer vam bomo ponudili ustrezno skupino, glede na njegovo starost.

V Plesnem mestu že več kot 20 let skrbno pripravljamo programe, ki so ločeni za vsako starostno stopnjo posebej, saj se zavedamo, da otrokov razvoj (njegove motorične in kognitivne sposobnosti) vse do 7. leta zelo hitro napredujejo.

Vaje potekajo 1x tedensko, 45 minut. Na plesnih uricah se najprej ogrejemo, nato sledi učenje in ponavljanje koreografij, s katerimi se preselimo v domišljijski svet. Vajo pa zaključimo z umirjanjem v obliki skupinske igrice.

Program poteka skozi celo šolsko leto, razdeljeno v 4 semestre po 8 vaj. Seveda pa se nam lahko priključite tudi med šolskim letom. Vsako leto pripravimo dva nastopa za starše, kjer se vse skupine predstavijo v plesno-glasbeni predstavi.

Predšolski otroci Predšolski otroci

Predšolski programi

Cici 2+
Cici 2+

Plesne gibalnice so namenjene otrokom, ki so že dopolnili 2 leti. Preko igre in gibalnih rim bomo krepili zavedanja svojega telesa. Z enostavnimi plesnimi koreografijami bomo razvijali motorične spretnosti in se naučili orientacije v prostoru.

Cici 3+
Cici 3+

Mala ringaraja Cici 3+ je program namenjen vsem malim navihančkom od tretjega leta dalje. Naša plesna urica je odlična zabava in rekreacija za malčke, ki so pri tej starosti sposobni vključevanja v družbo brez staršev.

Cici 4+
Cici 4+

Program Cici 4+ je namenjen otrokom od dopolnjenega četrtega leta, ki so pri tej starosti sposobni vključevanja v družbo brez staršev. Ples, glasba, veselje in smeh so naš zaščitni znak.

Cici 5+
Cici 5+

Program Cici 5+ je namenjen otrokom od dopolnjenega petega leta starosti. Skozi različne koreografije, ki so skrbno pripravljene za to starostno stopnjo, bomo razvijali otrokove motorične sposobnosti, ga naučili prilagajanja, socializacije in samodiscipline.

Prednosti

Prednosti

Odlična lokacija

Plesna šola Plesno mesto se nahaja v Ljubljani, v 1. nadstropju trgovskega centra Supernova Mercator Šiška.

Enostavno parkiranje

Za vas je na voljo veliko brezplačnih zunanjih in notranjih parkirnih mest.

Vrhunske dvorane

Plesne vaje in treningi potekajo v čistih in klimatiziranih dvoranah z vzmetenim parketom.

Plesno mesto d.o.o.
Plesno mesto d.o.o.

SUPERNOVA Mercator Šiška, 

Cesta ljubljanske brigade 33

1000 Ljubljana

Pridruži se preko 15.000 sledilcem in postani del skupnosti Plesnega Mesta!

Kontakt

E-mail: info@plesnomesto.si

Tel.: 01 510 84 84

Mob.: 041 333 303 / 041 615 760

PLESNO MESTO d.o.o.
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Slovenija

Davčna št.: SI 51263637
Matična št.: 5800013
Št. vpisa v sodni register SRG: 2009/22641

Uradne ure 

Pon. do Čet.: 

  • od 10:00 do 12:00 in 
  • od 16:30 do 20:00

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.