0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dijaki & študenti

Nič ne popestri dolgih študijskih dni tako kot ples. Ples razgiba, ohranja kondicijo, popravlja držo, krepi mišice in sprosti hkrati, zato vabimo dijake in študente, da se nam pridružijo na tečaju svoje najljubše plesne zvrsti. Predznanje ni obvezno, saj je ples lahko tudi le kot sprostitev, zabava s prijatelji in hkrati tedenska rekreacija. Poleg novih koreografij na aktualno glasbo, se učimo tudi nastopanja in pridobivamo na samozavesti, ki pride prav v šoli in v celem življenju.

Dijaki & študenti Dijaki & študenti

Programi dijaki & študenti

Solo latino
Solo latino

Solo latino je priložnost za ženske, da spoznajo čudovit svet plesa, ritma in izražanja. Na tem tečaju bomo skupaj odkrile čarobnost latino plesov, ki združujejo zapeljive gibe, eleganco in samozavest.

Ples za dame
Ples za dame

Ali v hitrem tempu življenja pogrešate čas in sprostitev zase? Kako se vam zdi ura smeha, zabave, rekreacije in plesa na najmodernejše ritme glasbe v odlični družbi?

Hip Hop dijaki in študentje
Hip Hop dijaki in študentje

Hip hop je kultura, ki se je iz ulic New yorka razširila po celem svetu in preselila v plesne dvorane, kjer s svojo energičnostjo osvaja srca mladih in mladih po srcu. Si tudi ti želiš zaplesati kot plesalci v najnovejših video spotih? Pridruži se našim hip hop tečajem, ker boš osvojil hip hop osnove in najnovejše plesne korake, povezane v atraktivne koreografije. 

Jazz
Jazz

Jazz je plesna tehnika, ki je osnova za vsakega dobrega plesalca. Skozi številne obrate, skoke in druge plesne elemente bomo spoznali vse od jazza, show dancea, moderna. Z vajami bomo osvojili veliko tehničnega znanja in plesne elegance. 

Rock’n’Roll
Rock’n’Roll

Rock'n'roll je atraktiven ples, ki nudi obilo užitkov, vsem tistim, ki obožujejo hitre ritme in akrobatiko. Običajno se rock'n'rollu pleše v paru, lahko pa tudi v formaciji. Rock'n'roll je zvrst, ki na vseh nastopih najbolj navduši.

Break dance
Break dance

Break dance vsi poznamo kot vrtenje po hrbtu in glavi, ples z akrobacijami,… vendar break dance je več kot to. Je kultura, glasba, stil oblačenja in način življenja. 

Družabni plesi
Družabni plesi

Ples je skriti jezik duše, je sreča, zabava, ljubezen, je najboljša oblika rekreacije za vse starosti. Kdaj sta se nazadnje ustavila in si vzela čas samo za vaju? 

Akro joga
Akro joga

Akro joga je zabavna aktivnost, ki obsega akrobatsko in estetsko gibanje. Izboljšuje zaupanje, komunikacijo, sodelovanje, gibljivost in fizično pripravljenost.


Prednosti

Prednosti

Odlična lokacija

Plesna šola Plesno mesto se nahaja v Ljubljani, v 1. nadstropju trgovskega centra Supernova Mercator Šiška.

Enostavno parkiranje

Za vas je na voljo veliko brezplačnih zunanjih in notranjih parkirnih mest.

Vrhunske dvorane

Plesne vaje in treningi potekajo v čistih in klimatiziranih dvoranah z vzmetenim parketom.

Plesno mesto d.o.o.
Plesno mesto d.o.o.

SUPERNOVA Mercator Šiška, 

Cesta ljubljanske brigade 33

1000 Ljubljana

Pridruži se preko 15.000 sledilcem in postani del skupnosti Plesnega Mesta!

Kontakt

E-mail: info@plesnomesto.si

Tel.: 01 510 84 84

Mob.: 041 333 303 / 041 615 760

PLESNO MESTO d.o.o.
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Slovenija

Davčna št.: SI 51263637
Matična št.: 5800013
Št. vpisa v sodni register SRG: 2009/22641

Uradne ure 

Pon. do Čet.: 

  • od 10:00 do 12:00 in 
  • od 16:30 do 20:00

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.