0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Latino energy

Latino Energy je program sestavljen na podlagi ritmov Latinske Amerike. Glasba je tista, ki nas popelje v svet premikanja našega telesa. Ritmi tolkal, nežne ali strastne kitare in seveda tudi lepih besedil in nežnih glasov; so tisti, ki v nas prebudijo željo po gibanju.

Osredotočile se bomo na naša telesa; ob sestavljanju koreografij bomo zaposlile naše možgančke, ob prostem plesanju na glasbo bomo raziskovale gib svojega telesa, ob raznih plesnih in gibalnih vajah se bomo povezale s sotečajnicami, prepustile pa se bomo tudi energijskim vajam Donne Eden; strokovnjakinje na področju energijske medicine, ki nas bo popeljala v svet užitka, masaž in razvajanja lastnega telesa in pa tudi v kakšno plesno/gibalno meditacijo.

Ure bodo razgibane, predvsem pa posvečene temu, kako začutiti svoje telo, ga poslušati, mu dati svobodo, nežnost, ljubezen in sebe skozi ples pocrkljati s to eno uro časa zase in za svoje sovadeče.

***Predznanje absolutno ni potrebno, prav tako ne popolna plesna izvedba. Potrebna je želja po gibanju, spoznavanju, učenju in seveda, po zabavi in užitku.

Plesna učiteljica Tadeja Pavlič je profesionalna plesalka že vrsto let. Navdihnila jo je predvsem psihološka in fizična boniteta plesa. Brez plesnih kvalitet si življenja ne predstavlja.

Latino energy

Prijava in rezervacija: 

Četrtek 19:00 -20:00

Plesno mesto d.o.o.
Plesno mesto d.o.o.

SUPERNOVA Mercator Šiška, 

Cesta ljubljanske brigade 33

1000 Ljubljana

Pridruži se preko 15.000 sledilcem in postani del skupnosti Plesnega Mesta!

Kontakt

E-mail: info@plesnomesto.si

Tel.: 01 510 84 84

Mob.: 041 333 303 / 041 615 760

PLESNO MESTO d.o.o.
Cesta Ljubljanske brigade 33
1000 Ljubljana
Slovenija

Davčna št.: SI 51263637
Matična št.: 5800013
Št. vpisa v sodni register SRG: 2009/22641

Uradne ure 

Pon. do Čet.: 

  • od 10h do 12 in 
  • od 16h do 20h

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.